Algemene voorwaarden van de website

01. Inleiding Welkom op onze website. Als u doorgaat met bladeren en gebruik maken van deze website, gaat u ermee akkoord om te voldoen aan en gebonden te zijn aan de volgende gebruiksvoorwaarden, die samen met ons privacybeleid de relatie van [bedrijfsnaam] met u regelen met betrekking tot deze website. Als u het niet eens bent met enig onderdeel van deze algemene voorwaarden, gebruik dan onze website niet. De term ‘[bedrijfsnaam]’ of ‘ons’ of ‘wij’ verwijst naar de eigenaar van de website waarvan de statutaire zetel [adres] is. Ons bedrijfsregistratienummer is [bedrijfsregistratienummer en plaats van registratie]. De term ‘u’ verwijst naar de gebruiker of kijker van onze website.

Informatie op deze site

Hoewel we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de informatie op onze website juist en volledig is, wordt een deel van de informatie aan ons verstrekt door derden en kunnen we de juistheid of volledigheid van die informatie niet controleren. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid die voortvloeit uit eventuele onnauwkeurigheden of weglatingen in de informatie op onze Website, of enige aansprakelijkheid met betrekking tot informatie op de Website die door u, een andere websitegebruiker of een andere persoon wordt verstrekt.

Uw gebruik van deze site

U mag de Website alleen gebruiken voor rechtmatige doeleinden bij het zoeken naar werk of hulp bij uw carrière, bij het kopen van trainingen of bij het werven van personeel. U mag onder geen enkele omstandigheid proberen de veiligheid van de Website of enige informatie die erop wordt aangeboden of die via de Website beschikbaar is, te ondermijnen. In het bijzonder, maar zonder beperking, mag u niet proberen toegang te krijgen tot informatie waartoe u geen geautoriseerde toegang heeft, deze te wijzigen of te verwijderen, het systeem te overbelasten via spamming of flooding, enige actie te ondernemen of enig apparaat, routine of software te gebruiken om de werking van de Website laten crashen, vertragen, beschadigen of anderszins verstoren, of proberen de software, codering of informatie op de Website te ontcijferen, demonteren of wijzigen.

U bent als enige verantwoordelijk voor alle informatie die u op de Website indient. U bent ervoor verantwoordelijk dat alle door u verstrekte informatie waar, accuraat, actueel en niet misleidend is of waarschijnlijk misleidend of bedrieglijk is, en dat deze niet discriminerend, obsceen, aanstootgevend, lasterlijk of anderszins illegaal, onwettig of in strijd met de wet is. van toepasselijke wetgeving, regelgeving, richtlijnen of praktijkcodes of het auteursrecht, handelsmerk of andere intellectuele eigendomsrechten van enige persoon in welk rechtsgebied dan ook. U bent er ook verantwoordelijk voor dat alle informatie, gegevens en bestanden vrij zijn van virussen of andere routines of motoren die systemen of gegevens kunnen beschadigen of verstoren voordat deze naar de Website worden verzonden. Wij behouden ons het recht voor om naar eigen goeddunken, op elk moment en om welke reden dan ook, door u verstrekte informatie van de Website te verwijderen, zonder dat wij daartoe enige uitleg hoeven te geven.